Diensten

Wat wij doen

Inspiratie, training & maatwerk

Samen met organisaties zorgen we ervoor dat beleidsbepalers (strategie en beleid) en uitvoerders geïnspireerd worden over organisatiegeluk. 

Inspiratiesessies

Met een bak aan energie en plezier inspireren we een zaal vol mensen. Of dit nou een zaal clubbestuurders is of medewerkers, we laten zien hoe de aanwezigen hun organisatie op een hele andere manier kunnen bekijken. Moeite om de goede mensen te behouden? Gedragen leden of medewerkers zich als consument? Het kan totaal anders!   
 
Met de inspiratiesessie laten we op verrassende en enigszins chaotische wijze zien hoe een organisatie een gelukkige toekomst tegemoet gaat. Een toekomst waarin medewerkers zich gedragen als eigenaar en waarin sociale veiligheid, gelijkwaardigheid en samen de positieve boventoon voeren.

Training

Na een korte stoomcursus rondom de visie van Socratio gaan we met de aanwezigen aan de slag. We laten ze spiegelen hoe gelukkig hun eigen organisatie of vereniging is, aan de hand van de verstrekte informatie uit de inspiratiesessie theorie. Dit deel is een interactieve spiegelsessie, waar uitwisseling en van elkaar leren belangrijk is. De aanwezigen gaan met zowel inspiratie als ook met actiepunten naar huis.

Maatwerk

Naast onze vaste diensten maken we veel maatwerktrajecten. Uitgebreidere scholingen, teamtrainingen en strategische verdiepingssessies zijn hier voorbeelden van. Deze beginnen met het doen van onderzoek. We denken graag mee bij jouw organisatievraagstukken!